Beste wensen voor 2012!

2011 loopt op zijn eind. Erik van Roekel publiceerde vanmorgen al de jaarstatistieken van Marketingfacts. Een jaar waarin er veel is gebeurd en er hard gewerkt is aan mooie plannen voor komend jaar. Namens sponsoren en partners Traffic4U, Adfactor, Mangrove, Appnormal, BBP, Upstream Strategies & More, Copernica, Rapidsugar, Hanneke van Stokkom, Sanoma Media, Imbull, Info.nl, Hogeschool Arnhem Nijmegen, The Webcare Company, Onetomarket, LaCommunidad, SPIL Games, Marktplaats en Projectplace, rest ons niet veel meer voor 2011 om samen met de bloggers iedereen een goed 2012 te wensen. Namens de Marketingfacts-staff & bloggers Erik van Roekel, Bas van de Haterd, Marco Derksen, Bram Fasseur, Matthijs van den Broek, Jaap Bloem, Rob van Beek, Jan Willem Alphenaar, Ronnie Overgoor, Wouter Kiel, J-P De Clerck, Webanalisten, Paulus Veltman, Ayman van Bregt, Arnoud Engelfriet, Ruben Bos, Aljo Hartgers, Jim Stolze, Mark de Bruin… Lees meer over: Beste wensen voor 2012!.

Voetbalprof Irfan Bachdim Nr 1 in Twitter Top 100 (video)

Nederlands-Indonesisch profvoetballer Irfan Bachdim, die onder contract staat bij Persema Malang in Indonesië, staat bovenaan de Top 100 die de Twittergids heeft gepubliceerd. Op de tweede plaats eindigde ook een voetballer, Robin van Persie. De derde plaats was voor de wereldvermaarde DJ Tiësto. Het is nog wachten op de Top 2011. Ook de Twitteraar van […]

Stats of the Day : Facebook, Twitter, LinkedIn [INFOGRAPHIC]

Stats of the Day : Facebook, Twitter, LinkedIn [INFOGRAPHIC]

2011 was zeker het jaar van social media. We Twitterde wat af, Liken elkaar massaal op Facebook, werden dikke vrienden op LinkedIn en deelden meer informatie dan ooit van te voren. Nu het jaar bijna voorbij is komen de fraaiste infographics in hoog tempo voorbij. Dat een aantal daarom dieper ingaan in het fenomeen social media lijkt vanzelfsprekend.

Zo heeft Facebook inmiddels meer dan 800 miljoen actieve gebruikers (volgens andere bronnen zouden dit er zelfs al 850 miljoen zijn en groeide het met meer dan 200 miljoen alleen al in 2011. Volgend jaar zal Facebook vrijwel zeker door de magische grens van 1 miljard heen gaan. En worden berichten die humor bevatten 84% eerdere geretweet via Twitter.

Onderstaande infographic staat vol met dit soort feiten over social media, Facebook, Twitter, LinkedIn, SEO en meer. Buiten de helaas weer overload aan informatie alleen afkomstig uit de VS bevat onderstaande infographic echter genoeg informatie en tips die de moeite van het bekijken waard…

De lijst der lijstjes: Marketingfacts 2011 in cijfers

Roll the drums… pak de rekenmachine…zet je mobieltje offline en ga er maar even voor zitten:-) Net zoals op de laatste dag van 2007, 2008, 2009 en 2010 is het ook nu weer tijd voor het ultieme paarse broeken hoogtepunt, de lijst der lijstjes: Marketingfacts 2011 in cijfers!

Een uitgebreid artikel met veel info: van de top10 artikelen op basis van doorkliks en reacties over 2011, de top10 artikelen aller tijden, tot de artikelen die het meest geshared zijn in de social media. En wegens succes ook dit jaar weer een vette infographic uit de koker van onze grafisch ontwerper Erik Wiegers. Lees meer over: De lijst der lijstjes: Marketingfacts 2011 in cijfers.

Wereldwijd Oud-en-Nieuw vieren met een Google+ Hangout

Wereldwijd Oud-en-Nieuw vieren met een Google+ Hangout

Eén van de veel gebruikte functionaliteiten is de Hangout. Een Hangout maakt het mogelijk om met maximaal 1+9 personen een videogesprek te hebben. Personen kunnen of via hun PC of via hun mobiel deelnemen.

Daarnaast kan een Hangout ook On-Air zijn waarbij er een live stream via YouTube plaatst vindt. Hierdoor kunnen dus een ongelimiteerd aantal mensen de Hangout…

4 prikkelende trends voor Social in 2013

Voorspellingen. Het blijft een interessant vak.Toch ga ik het ook doen. Mijn voorspellingen van 2013 op het gebied van social. Ja u leest het goed 2013, de 2012 lijstjes zijn al genoeg voorbij gevlogen 🙂

Even prikkelen met de volgende stellingen:

De eerste ‘Tweet centers’ worden geoutsourced
Macht van Privacy verschuift naar eindgebruiker
Revival of the social media expert
Facebook beleeft een MySpace Lees meer over: 4 prikkelende trends voor Social in 2013.

FedEx reageert op pakjesgooiende bezorger

Deze week deed een filmpje de virale ronde waarbij werd getoond hoe een FedEx bezorger een pakje – met daarin een dure monitor – over het hek heen smeet. Het bewuste filmpje is, op het moment van schrijven, meer dan 4 miljoen keer bekeken. Een reactie van FedEx kon dan ook niet uitblijven.

Matthew Thornton III, Senior Vice President van de US Operations, schreef een blogpost en publiceerde een YouTube filmpje, waarin hij benadrukte dat deze bezorger een uitzondering op de regel is en dat FedEx meer dan 290.000 toegewijde mensen in dienst heeft om haar klanten op een uiterst zorgvuldige manier te helpen. Een uitstekend voorbeeld van hoe je als bedrijf om moet gaan met dit soort reputatie schade. Lees meer over: FedEx reageert op pakjesgooiende bezorger.

Page generated in 1,905 seconds. Stats plugin by www.blog.ca