Triposo: een Nederlandse reis-app verovert de wereld

Triposo: een Nederlandse reis-app verovert de wereldNiet alleen in Silicon Vally, maar ook in Nederland worden coole apps ontwikkeld. Neem bijvoorbeeld Triposo, een reisgids-app voor iPhone, iPad en Android. Maar komt de app eigenlijk wel uit Nederland? De oprichters komen in ieder geval wel uit ons kikkerlandje, maar reizen er zelf ook lustig op los. Namens Marketingfacts en TravelNext spraken wij met een van hen, Richard Osinga. Lees meer over: Triposo: een Nederlandse reis-app verovert de wereld.

E-commerce anno 2012: weet met wie je zaken doet!

Amazon startte in 1995. Je zou zeggen dat e-commerce 17 jaar later toch op weg zou moeten zijn naar volwassenheid? Meet Magento 2012 biedt een mooie indicatie voor het antwoord: ja, webshops zijn mainstream en nee, we zijn er nog lang niet. Lees in dit artikelen de laatste webshopontwikkelingen op het gebied van offline en online integraties, social commerce, marketing en Magento. Oh ja, en word tussendoor ook nog een betere psycholoog!

Lees meer

E-mailmarketing wordt mobiel

E-mailmarketing wordt mobielAan het einde van 2012 zal e-mail vaker met mobiele apparaten worden gelezen dan met desktop- en webmail-clients. Dat zegt Return Path, ’s werelds grootste organisatie die e-mail deliverability helpt verbeteren. In een recent onderzoek komen ze met nieuwe cijfers over het gebruik van verschillende soorten e-mailclients, maar geven ook inzicht in hoe het gebruik van mobiele apparaten het gedrag van consumenten beïnvloedt. Tel daarbij op dat meer dan 50% van de marketeers niet blijkt te weten hoeveel ‘mobiele subscribers’ ze bedienen en de boodschap is duidelijk: e-mail en mobiel, tijd om er voor te gaan zitten! Lees meer over: E-mailmarketing wordt mobiel.

Eigen Facebook-telefoon in 2013 verwacht

De ontwikkeling gaat niet van een leien dakje, maar dat wil niet zeggen dat Facebook de pogingen opgeeft om een eigen telefoon te maken. Volgens de New York Times blijft het sociale media-platform aan een eigen telefoon werken die in 2013 zou moeten uitkomen. De zakenkrant beroept zicht daarbij op bronnen binnen het bedrijf, meldt […]

Tweeps praten met Andre Kuipers in ruimte (audio)

Het was een select gezelschap dat de eer had om met André Kuipers in de ruimte te praten. Tien Tweeps waren in Noordwijk uitgenodigd voor een live contact met Kuipers. Daaronder was Babette van Veen die op Twitter liet weten een date met André Kuipers te hebben. ‘Ik loop op wolkjes’, aldus de actrice. In […]

Page generated in 1,798 seconds. Stats plugin by www.blog.ca