7 Ditches TV: In gesprek met Roland Kahn

7 Ditches TV: In gesprek met Roland KahnDe zomerstop is voorbij en we zijn weer begonnen met opnames van het TV station voor ondernemers, 7 Ditches TV. In de eerste Profile sprak ik met Roland Kahn. Oprichter van CoolCat eind jaren ’70 en vandaag de dag een van de grote retailondernemers in Nederland en eigenaar van merken als MS Mode, America Today, CoolCat en Sapph. Over die laatste acquisitie is ie eerlijk als Ronnie hem vraagt waarom ie het deed: “Ach, geiligheid”. Humor en scherpte combineert deze Joodse Amsterdammer met een enorme drive en passie om datgene te bereiken wat ie wil. 

Ronnie praat met hem over persoonlijke drijfveren, zijn mening over internet, de politiek en ondernemerschap. Lees meer over: 7 Ditches TV: In gesprek met Roland Kahn.

10 tips voor bedrijven op Facebook

10 tips voor bedrijven op FacebookBedrijven en sociale media… de juiste samenwerking wil bij vele nog maar niet lukken. Veel geschreeuw over de eigen producten of diensten, weinig interactie en vooral weinig reactie. Op zowel Twitter als Facebook.

Voor het maken van een bedrijfspresentatie ging ik op zoek naar praktijkvoorbeelden van Facebook-pagina’s “die het goed doen”. Ik kwam tot de bedroevende conclusie dat er daar helaas nog maar erg weinig van zijn. Veel bedrijven gebruiken hun pagina als spammachine en houden maar niet op over hun eigen producten en/of diensten en vergeten het belangrijkste: de (potentiële) klant. Stel je een vraag of heb je een klacht, dan wordt daar regelmatig niet op gereageerd. Gemiste kansen!

Daarom hierbij: 10 gouden tips en adviezen voor bedrijven die een Facebook-pagina hebben en beheren. Lees meer over: 10 tips voor bedrijven op Facebook.

Page generated in 1,747 seconds. Stats plugin by www.blog.ca