Happy New Year

We willen alle trouwe lezers, followers, fans, vrienden, leden, subscribers, volgers, relaties, adverteerders, communicatie bureaus, merken en media bedanken voor jullie aandacht, contacten en reacties. Jullie likes, tweets, retweets en de vele shares maakten dit jaar het verschil. De wereld is inmiddels mobile en geeft ons alle kansen om nog dichter bij jullie te komen. We zijn er ook in 2015 met een hoop nieuwe content, initiatieven en frisse ideeën. We houden van jullie!

dc2015

Frankwatching wenst je een gelukkig 2015!

2014 ligt bijna achter ons: een jaar vol met kansen, kennis en creaties staat voor ons klaar. Een mooi moment om jullie, vrienden, fans & volgers, te bedanken. Bedankt voor het trouwe lezen en volgen, bedankt voor alle enthousiaste reacties, tweets, shares en likes! We wensen iedereen een gelukkig, leerzaam en inspirerend 2015 toe. Fijne jaarwisseling […]

Top 10 wereldwijd best bekeken muziekvideo’s van 2014

De laatste dag van het jaar is aangebroken. Youtube blikt terug op afgelopen jaar met hun lijst van de wereldwijd best bekeken muziekvideo’s van dit jaar. Dit jaar was een succes jaar voor Shakira, die niet één maar twee plekken in de lijst te bemachtigen. Ook zien we verschillende video’s waarin regelmatig met de billen wordt geschud, denk aan Anaconda van Nicki Minaj en Wiggle van Jason Derulo.

De winnaar is… Katy Perry met Dark Horse.

De beste games van 2014

Net zoals iedereen willen we ook even het afgelopen jaar nalopen en kijken wat nu de games zijn die ons het meest hebben gegrepen dit jaar. Er zijn zoveel dingen om te spelen dat het bijna onmogelijk is om ze überhaupt te vergelijken en er een lijstje van te maken, laten we dat voorop stellen, maar dat wil niet zeggen dat we onze eigen hoogtepunten kunnen verzamelen. We hopen dat jullie er iets aan hebben (of het er mee eens zijn 🙂 Als je wilt horen wat onze persoonlijke top tiens zijn en hoe we aan dit lijstje zijn gekomen, luister dan onze
GOTY podcasts terug.

the-binding-of-isaac
The binding of Isaac: Rebirth (Indie, PS4/PSvita/PC)

De 10 meest lucratieve films van 2014

Eerder deze week zetten we de
meest illegaal gedownloadde films van 2014 voor je op een rijtje. Vandaag de films die in 2014 het meeste opbrachten volgens Box Office Mojo, een onderdeel van IMDB.

Opvallende aan de lijst is dat maar liefst vier van de films uit de top 10 in mei gereleased worden, dat is blijkbaar een mooie maand voor een goede film. Ook goed om te melden is dat de nummer twee van de lijst, waarschijnlijk de nummer één zou zijn, ware het niet dat de nummer twee van de lijst pas vijf weken geleden opende. We zijn er van overtuigd dat wanneer beide films op hetzelfde moment geopend waren, de nummer twee, sowieso de nummer één was geweest. De nummer twee had dan ook verreweg het beste openingsweekend.

Jennifer Lawrence was de best verdiende ster in Hollywood in 2014, dat is niet vreemd, want Jennifer vertolkte in twee van de films uit dit lijstje een hoofdrol.

Hoeveel van deze films heb jij het afgelopen jaar al gezien?

Zal de online privacy-problematiek ooit worden opgelost?

Online privacy blijft ook het volgende decennium een fundamenteel probleem. Dat
blijkt uit een enquête bij vijfentwintighonderd technologie-experts en analisten door onderzoekers van het Pew Research Internet Project. Het zal volgens de experts bijzonder moeilijk blijken om een systeem te ontwikkelen dat een goede balans kan creëren tussen de rechten van de gebruiker en het verzamelen van persoonlijke gegevens.

De belangen van de overheid en het bedrijfsleven zijn volgens hen immers te groot om een ommekeer te kunnen realiseren. Bovendien wordt aangevoerd dat het publiek de verdere afbouw van de privacy wellicht als een voldongen feit zal aanvaarden.


De grote meerderheid van de deskundigen is het erover eens dat de online populatie onder een ongekende en alomtegenwoordige surveillance leeft,” benadrukt hoofdonderzoeker Lee Rainie, directeur van het Pew Research Internet Project.


De meeste experts zien geen consensus tot stand komen rond een betrouwbare privacy-infrastructuur en vrezen voor een verdere erosie van de persoonlijke bescherming naarmate meer gegevens online worden gedeeld.


Er wordt op gewezen dat
het publiek online details over zichzelf verspreidt om vriendschappen te verrijken, communities te creëren en economische activiteiten te ontplooien, maar persoonlijke data zijn tevens de grondstof van de kenniseconomie.

Daarbij wordt opgemerkt dat de overheden en de industrie weinig belang hebben om aan het huidige stelsel, dat al een belangrijk invasief karakter heeft, te raken. ”
Deze partijen hebben immers veel te winnen bij het afbouwen van de individuele privacy en het eigendom van persoonlijke gegevens,” stippen de onderzoekers aan.


Volgens een aantal waarnemers zal het publiek een verdere uitholling van de privacy als een onvermijdelijk fenomeen aanvaarden.” Leah Lievrouw, professor informatie-wetenschappen aan de University of California, wijst er daarbij op dat dataverzameling de basis vormt voor het zakelijk model van de meest succesvolle technologiebedrijven.


Maar ook in traditionele sectoren zoals retail, gezondheidszorg, entertainment en financiën wordt dataverzameling steeds belangrijker,” merkt professor Lievrouw op. Volgens Mark Rotenberg, president van het Electronic Privacy Information Center (Epic), zullen de volgende tien jaar nog zware privacy-veldslagen worden gevoerd rond de controle over identiteit, mobiliteit, communicatie en het privéleven.

Offline retail is niet dood

Begrijp me niet verkeerd. Het model van klassieke retail op zich is voltooid verleden tijd. Met dat in het achterhoofd hebben onheilspellende berichten over de toekomst (lees: ondergang) van retail dus wel een punt. Maar stellen dat e-commerce klassieke retailers helemaal van het podium verdrijft, is een brug te ver. De opkomst van e-commerce Dit […]

12 goede voornemens voor 2015

12 goede voornemens voor 2015

Jaaaah, de lijstjestijd is weer aangebroken! In dit artikel eens een keer niet een overzicht van 2014 of de trends van 2015, maar een to do-lijst. Speciaal voor mensen die hun website een warm hart toedragen. Niet allemaal even nieuw, revolutionair of trendy, maar zie het net als het bezoek aan de sportschool: het is nodig, beter laat dan nooit. Dus wil je je klanten beter van dienst zijn en meer verkopen op je website, bij dezen: 12 goede voornemens voor 2015!


Lees meer over: 12 goede voornemens voor 2015.

Nieuwe beelden opgedoken van de Apple Campus 2

Apple bouwt in Cupertino aan een nieuwe campus. In de nieuwe beelden die zijn opgedoken is er een grote vooruitgang te zien op het bouwterrein van het nieuwe hoofdkantoor. Vooral de garage en het auditorium hebben veel progressie geboekt. Er zijn nu zo’n twaalf grote kranen aan het werk, want de campus moet in 2016 gereed zijn.

De beelden van de Apple Campus 2 die gemaakt zijn door AppleInsider

Page generated in 1,856 seconds. Stats plugin by www.blog.ca