Binnenkort kun je ook slowmotion filmen met je GoPro

GoPro komt met een upgrade die slowmotion filmen mogelijk maakt. Dit was een van de weinige opties die de camera nog niet had. De beste action-camera die er op de markt is wordt zo nog beter!

Met de
nieuwe upgrade in de Hero4 Black kun je 240 frames per seconden in HD filmen. De nieuwe firmware wordt alleen beschikbaar op de GoPro Her04. Deze nieuwe firmware gaat het niet alleen mogelijk maken om in slowmotion te filmen, maar je kan ook een timelapse gaan maken met de beelden.

Monteren

Het was al mogelijk om beelden te vertragen met je GoPro als je de beelden ging monteren, maar dat was nooit een hele goede kwaliteit. Vanaf nu film je gelijk slowmotion beelden en die zijn ook nog eens HD-kwaliteit. Hierdoor worden je filmpjes nog vetter.

Geen schokkerig beeld

De beelden worden ook niet extra schokkerig als je gaat filmen in slowmotion. In tegendeel, de man die de nieuwe upgrade al mocht testen en het filmpje maakte zegt zelf dat hij niet echt een vaste hand heeft om mee te filmen, maar dat de beelden wel goed gelukt zijn en nergens last van heeft.

Zonder selfie-stick filmen

De slowmotion-functie is niet erg geschikt als je met een selfie-stick jezelf wilt filmen. Je heb een maximaal gezichtsveld nodig van 65 graden, dit heb je niet als je een selfie-stick gebruikt. Het is dus het mooiste als je iemand anders in slowmotion gaat filmen.

Deze upgrade wordt alleen beschikbaar voor de GoPro Hero4 Black.

Amazon gaat e-maildienst lanceren. What’s next?!

Amazon kondigde deze week weer
een nieuwe dienst aan die ze gaan aanbieden. Binnenkort kunnen we ook gaan e-mailen via Amazon. De laatste tijd maakt het bedrijf steeds meer nieuwe diensten bekend die ze gaan leveren. Wat wordt deze nieuwe koers van de webwinkelgigant?

De e-maildienst wordt waarschijnlijk in het tweede kwartaal van dit jaar uitgerold. Volgens analytici is dit de eerste grote stap naar een breder pakket wat Amazon wil gaan bieden. Ze willen meer zakelijke klanten voor zich gaan winnen. Als je het vergelijkt met Gmail, die hebben bij de e-maildienst ook een agenda, kalender, video-conferencing-functie en je kan met Gmail makkelijk bestanden delen. Het lijkt erop dat Amazon diezelfde koers wil gaan bewandelen.

Google achterna?

Amazon heeft de laatste tijd veel nieuwe diensten en producten aangekondigd. Zo hebben ze een eigen online advertising programma, een filmproductie, eBooks, ze bezorgen al met drones, er is een cloud software en is er een eigen telefoon gelanceerd (de Fire Phone). Met al deze aankondigingen lijkt het er heel sterk op dat Amazon een groot, misschien wel markt leidend bedrijf wil gaan worden. Op dit moment lijken ze het meeste op Google, zij hebben ook een online advertising programma, e-mail programma, een cloud-software en een eigen telefoon.

Wat brengt de toekomst..

Amazon is van oorsprong een webwinkel. Dat werd op den duur ook steeds verder uitgebreid, ze kregen een steeds groter aanbod aan producten. Nu verkopen ze ongeveer alles wat je je maar kan inbeelden. Met al deze nieuwe diensten willen ze nog groter worden dan ze al zijn. Hoe het verder gaat met Amazon weten we niet, maar we zullen het zeker in de gaten houden!

Infographic: 10 interessante internet-feitjes over 2014

Op de valreep van januari nog een laatste recap van 2014… 10 bijzondere feitjes over het internet in 2014. Want wist jij dat er in 2014 ruim 2.4 miljard mensen gebruik maakten van het internet. Dat is nog steeds minder dan de helft van de wereldbevolking, maar het idee dat 2.4 miljard mensen in 2014 toegang hebben gehad tot dezelfde informatie als wij, is best indrukwekkend.

Nog zo’n bizar feitje, 1.7 miljard van die 2.4 miljard internetgebruikers, bevond zich in 2014 in Azië! De steden met de beste internetverbindingen bevinden zich dan ook in Japan en Zuid-Korea.

Bekijk alle overige feitjes in onderstaande infographic.

infographic internet feiten 2014

Sega biedt 300 medewerkers vrijwillig pensioen aan

Deze week werd bekend dat Sega, ooit een grootmacht in de gamewereld, een plan heeft om 300 medewerkers te benaderen om vrijwillig met vervroegd met pensioen te gaan, dit als onderdeel van de grote herstructurering. Sega wil met deze maatregel proberen te voorkomen dat er gedwongen ontslagen zullen vallen. Medewerkers die hier gebruik van willen maken zullen een goede deal van Sega ontvangen heeft het bestuur toegezegd.

Het Amerikaanse deel van Sega lijkt het hardst geraakt te worden. Ze zullen hun kantoor in San Francisco gaan verruilen voor een kleiner pand in zuid-California in de komende maanden. De verwachting is dat er hierdoor zo’n 120 banen zullen verdwijnen tussen nu en eind maart. Sega benadrukt wel dat de gamereleases in Amerika en de Sonic Boom televisie series niet beïnvloed worden door de herstructurering.

plaatje

Prachtige drone-beelden van Ierse kust

‘Drone piloot’ Raymond Fogarty stuurde zijn drone langs de kust van zijn thuisland, Ierland. Het resultaat is verbluffend. Ierland stond nog niet op onze bucketlist, maar het zien van deze video staat hij daar zeer zeker wel op (en hoog ook!). We kunnen er eigenlijk weinig meer over zeggen dan pak er een lekkere Guinness of Ierse whiskey bij en geniet!

Korting is belangrijk voor een dagje weg

PostNL heeft in samenwerking met Cendris onderzoek gedaan naar de manier waarop Nederlanders hun vrije tijd besteden. Ze hebben tijdens dit onderzoek vooral gekeken hoe mensen zich oriënteren en hoe ze aan hun kaartjes komen.

Dierentuin of museum?

Gezinnen gaan het liefst naar de dierentuin, de jongeren gaan graag naar festivals en de ouderen brengen de meeste tijd door in musea. De alleenstaanden gaan vaker naar de bioscoop.

Wachten tot een kortingsactie

Nederlanders zoeken graag naar kortingsacties voor hun dagje uit. Het blijkt uit het onderzoek van PostNL dat korting extreem belangrijk is voor de Nederlanders. Veel mensen wachten ook met boeken totdat ze ergens een kortingsactie tegenkomen. We boeken dan ook vaak maar een paar dagen van tevoren ons ticket en soms ook pas op de dag zelf.

Niet voor optredens wachten

Een uitzondering met tot het laatste moment wachten zijn festivals, concerten en voorstellingen. Hier kopen we wel vroeg kaartjes omdat we anders bang zijn dat het later uitverkocht is en er helemaal geen kaartjes meer beschikbaar zijn.

Online

We boeken tegenwoordig bijna alles online. De Nederlanders ontvangen het liefste iedere maand een mail in hun inbox met actieproducten of andere aanbiedingen. Ook oriënteren we ons graag online voordat we een dagje weg gaan. Hier wordt dan interessante en relevante informatie gevonden die de keuze voor een dagje weg gemakkelijker maken. Bij het oriënteren zoeken we ook nog weleens op kortingsbonnen voor het dagje uit.

Infographic Vrijetijd

Page generated in 1,643 seconds. Stats plugin by www.blog.ca