Ouya ontwikkelaar in de uitverkoop

De Ouya en het gelijknamige bedrijf gaan in de verkoop. Nieuwsblad Fortune meldt dat op basis van een gelekte mail van CEO Julie Uhrman. De micro-console was een succes op Kickstarter, maar wist de hoge verwachtingen nooit waar te maken.

Sommige commentatoren bewierookten de micro-machine als de grote uitdager van de gevestigde orde. Hype genereerde het zeker. Meeliftend op de opkomende populariteit van de indie industrie wist het meer dan 8,5 miljoen dollar op Kickstarter te vergaren.

Het idee klonk aantrekkelijk voor de romantici. Een kleine open source console, draaiend op Android, die enkel (in het begin) gratis games zou uitbrengen. Niet alleen de backers op Kickstarter waren ervan gecharmeerd, investeringsbanken leenden zo’n 15 miljoen dollar aan het project.

Ouya-2

Nostalgie: Cartoons van Hasbro uit de jaren 80 nu te streamen

Vimeo heeft een deal gesloten met Hasbro Studios die kinderen uit de jaren 80, waaronder ikzelf, enthousiast moet maken! Transformers (eerste generatie), G.I. Joe & Jem and the Holograms behoren tot de klassieke cartoons die beschikbaar komen via de On Demand dienst van Vimeo.

Transformers (Generation One) & Jem and the Holograms zijn beide (zie trailers hieronder) al per direct beschikbaar. Voor de losse afleveringen betaal je $2.99 of je kan ze huren voor $0,99. Wil je gelijk de hele serie aanschaffen tel je $40 neer.

In totaal worden er in 2015 nog 11 andere Hasbro Studio franchises toegevoegd aan Vimeo on Demand:

 • G.I. Joe (15 mei, 2015).
 • My Little Pony: Friendship Is Magic.
 • Transformers: Rescue Bots.
 • Transformers: Prime.
 • Transformers: Robots in Disguise.
 • G.I. Joe: Renegades.
 • Kaijudo: Rise of the Duel Masters.
 • Littlest Pet Shop.
 • Pound Puppies.
 • The Adventures of Chuck & Friends.
 • B-Daman Crossfire.

Geen geld voor de Apple Watch edition?

Het is vooralsnog niet heel makkelijk om vanuit Nederland aan een Apple Watch te komen. We kunnen natuurlijk naar Duitsland uitwijken, of een retourtje Londen boeken, maar er is ook nog een ander probleem, het horloge is vrijwel overal uitverkocht en de levering is lastig omdat de taptic engine, een onderdeel van het horloge, lastig te maken blijkt te zijn. Eén van de twee fabrikanten van de taptic engine kampt op dit moment met grote problemen.

Maar stel je voor, je kunt die Apple Watch Sport op de kop tikken en je wil hem graag goud hebben. Je had natuurlijk ook voor de Apple Watch Edition kunnen kiezen, dat had je alleen net iets meer geld gekost en een bedrag van vijf cijfers voor de komma heb jij gewoon niet voor een horloge over. En dat hoef ook helemaal niet, want je kunt jouw ‘normale’ Apple Watch ook prima zelf goud maken.

Documentairemaker Casey Neistat legt je in onderstaande video precies uit hoe hij dat doet.. Spuitbusje, stukje tape en kind kan de was doen.

Hifi-kwaliteit met het multiroom streamingsysteem​ van Raumfeld

Raumfeld, een leverancier van audiosystemen voor het streamen van audio in hifi-kwaliteit naar alle verschillende kamers in huis, introduceerde recent zijn producten ook in Nederland. Het bekroonde merk levert een aantal oplossingen die gebruikers in kunnen zetten voor het draadloos streamen van audio naar iedere kamer. De producten kunnen zelfs 8 weken lang op proef gebruikt worden.

Het doet ons genoegen om onze producten naar Nederland te brengen
in het kader van onze wereldwijde expansie. Hoewel er veel spelers op
deze markt actief zijn, biedt Raumfeld in tegenstelling tot veel andere
systemen voor het streamen van audio ondersteuning voor verliesloze
digitale bestanden. Ons systeem speelt ze af met een geluidskwaliteit
die even transparant, dynamisch en meeslepend is als die van een
traditioneel bekabeld hifi-systeem,

aldus Clemens Rumpf, Product Manager bij Teufel & Raumfeld.
“Deze producten combineren uitmuntende audioprestaties met een elegante vormgeving om superieure kwaliteit naar thuisomgevingen te brengen.”

Audio

Gebruikers kunnen audiobestanden van digitale muziekcollecties, streaming muziekdiensten en internetradiostations draadloos streamen naar Raumfeld-systemen overal in huis. Deze systemen kunnen in verschillende kamers worden opgesteld om een of meerdere zogenaamde luisterzones te creëren.

De systemen kunnen centraal worden bediend vanaf ieder mobiel apparaat met iOS of Android. Alle modellen zijn compatibel met diensten voor het streamen van muziek zoals Spotify. En gebruikers hebben daarmee toegang tot meer dan 50.000 nummers via verschillende lokale en internationale internetradiostations.

“Of het nu gaat om een gezin met uiteenlopende muzieksmaken of het afspelen van nummers in heel het huis tijdens een feest, onze systemen bieden kwalitatief hoogwaardige audio op tikafstand,” aldus Rumpf. “Raumfeld biedt luisteraars de mogelijkheid om van muziek te genieten en hun liefde voor muziek te herontdekken met werkelijk draadloze hifi.”

Hoe krijg je net zoveel inzicht in offline campagnes als online?

Het berekenen van campagne-effecten wordt steeds complexer. De reden hiervoor is de toename en diversiteit aan mediakanalen (outdoor, internet, radio, tv, etc.) en effecten op bereik, zoals second screen (mobiel en tablet). Het gebruik van klassieke methodes zoals OTS (Opportunity To See) is voor online en offline reclame-effectonderzoek niet meer van deze tijd. Wat maakt […]

De vijf P’s van growth hacking

De vijf P’s van growth hacking

Ieder bedrijf, van klein tot groot, is voornamelijk bezig met groei. Wanneer blijkt dat die groei met ‘growth hacking’ versneld kan worden, wordt het verhaal wel erg interessant. Samir Patel is een expert op dit gebied en heeft de afgelopen 10 jaar startups en corporates geholpen om exceptioneel hard te groeien middels growth hacking. Volgens Patel zijn er drie belangrijke succesfactoren voor growth hacking bij grote en kleine organisaties. Growth hacking moet in alle gevallen schaalbaar, herhaalbaar en voorspelbaar zijn.


Lees meer over: De vijf P’s van growth hacking.

Page generated in 1,837 seconds. Stats plugin by www.blog.ca