Frankwatching wenst je een gelukkig 2016!

December loopt bijna op zijn eind: we kijken terug op een jaar vol kennis, inspiratie en energie. Een mooi moment om jullie, vrienden, fans & volgers, te bedanken. Bedankt voor het trouwe lezen en volgen, bedankt voor alle enthousiaste reacties, tweets, shares en likes! Wist je dat we dit jaar voor het eerst een jaaroverzicht gepubliceerd […]

Steam geeft toelichting beveiligingsproblemen kerst

Valve meldt dat de problemen tijdens de kerst de gevolgen waren van een technische fout tijdens het proberen af te slaan van een DoS aanval op de Steam servers. De aanval resulteerde in 2000% meer verkeer dan normaal verwacht zou worden op een kerstdag.

Om de impact van dergelijke aanvallen te minimaliseren werkt Valve samen met verschillende andere bedrijven die onder andere caching van de Steam winkel regelen zodat die makkelijk en snel bereikbaar blijft tijdens een dergelijke aanval. Door een fout bij het configureren van een nieuwe cache service toonde Steam gedurende een halfuur pagina’s aan gebruikers die eigenlijk voor andere gebruikers bedoeld waren.

Zo werd de winkel in andere talen weergegeven dan de taal waarop de gebruiker deze had ingesteld. Ook konden gebruikers delen van privégegevens van andere gebruikers inzien. Het ging dan over het geldbedrag in de steamwallet en de laatste paar cijfers van zowel de creditcard als het telefoonnummer die aan de account gekoppeld waren.

Valve meldt dat deze gegevens niet veranderd konden worden, wat inderdaad niet kan. Bovendien waren alleen de gegevens van gebruikers die diezelfde pagina binnen dat specifieke halfuur hebben gebruikt zichtbaar. Volgens Valve gaat het dan om zo’n 34 duizend gebruikers. Valve werkt aan het identificeren van die gebruikers om ze op de hoogte te stellen. Verdere actie van gebruikers, zoals het veranderen van wachtwoorden of veranderen van creditcard en telefoonnummer zijn niet nodig.

Steam bood tenslotte nog excuses aan iedereen waarvan zijn privégegevens voor korte tijd zichtbaar waren.

De DC Daily van 31 december 2015

In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 31 december 2015.

Frans Bauer aan het vloggen

Vloggers, ze zijn er al zoveel, toch is er maar 1 die je zeker moet gaan volgen, onze eigen Frans Bauer. Hieronder de eerste aflevering, en de Bauers volgen doe je hier op YouTube.

Een nieuw seizoen Wie is de Mol? Game is on! #widm2016

Zaterdag 2 januari begint het weer, het spel der spelen op de Nederlandse televisie: Wie is de Mol 2016? Het is alweer het zestiende seizoen en het lijkt wel alsof het ieder jaar groter en groter wordt. Dat geldt in ieder geval voor de aandacht voor dit programma online: vroeger waren molloten aangewezen op een forum om hun theorieën te delen, maar in 2016 heb je allerlei vormen van social media, websites en fora, molboekjes en zelfs een app om er helemaal in op te gaan.

En daardoor is het ook voor de makers van dit programma steeds lastiger om geheim te houden wie dit jaar de glansrol in Wie is de Mol speelt. Want ook de deelnemers zelf zijn actief op social media en in de periode dat zij op reis waren voor de opnames, mocht er natuurlijk niets via social media gelekt worden. De mensen van Buzzcapture (spoiler alert!) hebben er weer alles aan gedaan om een paar afvallers boven water te halen, nog voor de uitzendingen van het zestiende seizoen van start zijn gegaan. Gekeken is naar de vermoedelijke opnamedata (want zeker weten doet niemand dat) en naar de activiteiten van de deelnemers en crew online. Leg je de vermoedelijke opnamedata naast de tweets, Instagram-posts en televisieoptredens, dan kun je voorspellen wie de finale haalt en wie niet. Of de vermoedens kloppen weten we over een paar weken natuurlijk pas, maar voor de nieuwsgierigen onder ons is het erg leuk om te lezen.

deelnemers-wie-is-de-mol-2016
De deelnemers van het nieuwe seizoen!

Hoe kijk jij terug op afgelopen jaar? Tijd voor bezinning

Zo aan het einde van het jaar, is het voor ons, Carola en Denise, een mooi moment om terug te blikken op afgelopen jaar. We schrijven geregeld e-mails naar elkaar over uiteenlopende onderwerpen van vrouwen in de sales- en marketingwereld. Soms persoonlijk, soms heel zakelijk. Nu was het tijd voor bezinning! Wat waren mooie en minder […]

De DC Yearly van 2015

Het jaar 2015 is weer bijna voorbij. De afgelopen weken hebben we al vele lijstjes gepubliceerd met populairste zoekwoorden, trends, foto’s, en meer van het afgelopen jaar. Maar ons eigen lijstje ontbreekt nog. Wat was het afgelopen jaar nou trending op Dutchcowboys. Daarom hieronder onze eigen overzicht van de top 10 populairste artikelen uit 2015.

1. Deze dingen kun je doen met de nieuwe update van Snapchat

Snapchat werd in Amerika al veel gebruikt en was al erg populair voordat het ook in Nederland echt voet aan de grond kreeg. In september van dit jaar volgde er een grote update. Het werd mogelijk om speciale effecten toe te voegen aan jouw selfies. Het hele artikel lees je hier!

snapchat-update

Page generated in 1,741 seconds. Stats plugin by www.blog.ca