50NerdsofGrey: een hilarische parodie op Fifty Shades of Grey

Er is geen enkel boek dat zoveel parodieën heeft als Fifty Shades of Grey. Fifty Sheds of Grey, de Fifty Shades of O.J. meme en de video van Ellen DeGeneres, het is een kleine greep uit het ruime assortiment. Maar misschien is het twitteraccount @50NerdsofGrey wel de meest grappige van allemaal.

Het account is al een tijdje actief en heeft inmiddels al meer dan 250 duizend volgers. @50NerdsofGrey gebruikt passages uit de boek en gelijknamige video en geeft hier vervolgens een ‘nerdy touch’ aan. Het resultaat is echt hilarisch en wij hebben de meest grappige tweets op een rijtje gezet.

Deze YouTuber vliegt op een zelfgemaakte hoverbike

Een ijsfiets, een pak waarmee je midden in een vuurwerkshow kan gaan staan en hoverschoenen. Een kleine greep uit de te gekke uitvindingen van YouTuber Colin Furze. Deze keer heeft hij ook weer iets onwerkelijks gebouwd, namelijk een heuse hoverbike!

Colin begon aan zijn hoverbike-project, omdat zijn fans steeds vroegen om een uitvinding waarmee hij kan vliegen. De Engelsman wilde dit wel proberen. Hij kocht een aantal benodigheden bij Ford en ging aan de slag.

Het resultaat was de hoverbike die te zien is in het onderstaande filmpje. De hoverbike is nog niet goed bestuurbaar en hij kan ook nog niet heel hoog vliegen, maar dat maakt het idee van de hoverbike niet minder gaaf! Check de video hieronder!

Google Analytics-app vernieuwd, vervangt het de desktop-tool?

Zoals je deze week misschien al hebt vernomen: Google heeft een nieuwe versie van de Google Analytics-app gelanceerd. Ten opzichte van de oude versie zijn er een hoop voordelen waardoor de app door steeds meer mensen gebruikt kan worden. Ondanks deze verbeteringen, zullen ervaren web-analisten de app niet gaan gebruiken voor echte analyses. Komt dit […]

15 e-mail etiquetteregels die iedere professional moet weten

Werknemers spenderen gemiddeld een kwart van hun werkweek aan het wegwerken van hun e-mail. Ondanks dat we zoveel e-mails versturen, zegt loopbaancoach Barbara Patcher dat we nog steeds niet weten hoe we nu op de juiste wijze e-mails moeten beantwoorden.

We tikken ontzettend veel e-mails en we kunnen het ons niet veroorloven dat daar fouten instaan die grote consequenties hebben. Daarom geven we je vijftien tips over hoe je het best een e-mail kunt opstellen en beantwoorden.

1. Onderwerp

Een onderwerp voor je mail bedenken blijkt soms nog best lastig. Het beste is om het onderwerp simpel, helder en kort te houden. Mensen beslissen vaak of ze een e-mail openen op basis van het onderwerp. Voorbeelden: Meeting datum is veranderd, snelle vraag over uw presentatie of suggesties voor het voorstel.

2. E-mail adres

Als je voor een bedrijf werkt, zou je je het e-mail adres van je bedrijf moeten gebruiken. Als je je persoonlijke account gebruikt, moet je uitkijken met het kiezen van dit adres. Je zou altijd je eigen naam in je adres moeten zetten, zodat de afzender dan weet van wie de mail komt. Als je een mailtje verstuurt onder de naam beerlover@… zal niemand je serieus nemen. Hoe erg je ook houdt van een biertje.

3. Reply all

Denk twee keer na voordat je op reply all drukt. Niemand wil e-mails lezen waar ze niks mee te maken hebben. En kijk natuurlijk ook uit met reply all als je het mailtje maar naar één persoon wil sturen in plaats van naar de hele afdeling. Vooral als het over een collega gaat, dat zou zuur zijn!

4. Handtekening

Voorzie je lezer van wat informatie over jezelf in de handtekening. Hierin moet in ieder geval het volgende staan: je volledige naam, je functie, naam van het bedrijf, contactgegevens met telefoonnummer. Eventueel kun je ook social media kanalen toevoegen. Gebruik hetzelfde lettertype, dezelfde lettergrootte en kleur als in de rest van de e-mail.

e-mail

Gebruik je al je chatdiensten in één app

Slack, Facebook Messenger, Whatsapp en Skype. Allemaal chatprogramma’s die veel mensen dagelijks gebruiken. Maar hoe makkelijk zou het zijn als er één programma is, waarin je alle chatprogramma’s kan gebruiken? Dat is precies wat Franz doet.

Franz is een app die maar liefst 14 chatdiensten combineert in één. Je kunt met Franz gebruik maken van onder andere Slack, Facebook Messenger, WhatsApp, Telegram, Skype, HipChat, Google Hangouts, Steam en GroupMe. De app werkt ontzettend eenvoudig. Je logt in bij de diensten die jij wil gebruiken via Franz en ze verschijnen vanzelf in de app.

franz_

De DC Daily van 29 april 2016

In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 29 april 2016.

Pop-up waterglijbaan in Nijmegen

Waterratten opgelet! De eerste waterglijbaan komt naar Nederland! De glijbaan komt van 27 tot en met 29 mei in Nijmegen te staan, midden in de stad. Hier is een steile helling en hierdoor kan er een hoge snelheid gemaakt worden.

Alicia Vikander is Lara Croft in de nieuwe Tomb Raider film

De Zweedse actrice en danseres Alicia Vikander is inmiddels officieel aangesteld als de jonge Lara Croft in de nieuwe Tomb Raider reboot.

Vikander ook al bekend van haar hoofdrol in Ex Machina mocht eerder dit jaar nog de Oscar voor beste vrouwelijke bijrol in ontvangst nemen voor haar rol in The Danish Girl. Ze was tevens te zien in Burnt en ook in The Man From U.N.C.L.E.

En ze is nu dus de opvolgster van Angelina Jolie, die Lara Croft speelde in de twee eerdere Tomb Raider-films. De nieuwe film speelt zich af voor de twee eerdere delen, en dus zien we daarin een nog jonge en onervaren Lara.

Het komende jaar zal Vikander tevens te zien zijn in het drama The Light Between Oceans en ook haar opwachting maken naast Matt Damon in Jason Bourne.

#AliciaVikander

A photo posted by Alicia Vikander (@aliciavikanderdaily) on

Page generated in 1.679 seconds. Stats plugin by www.blog.ca