Homefront: the Revolution review

Stop me als je ’t verhaal al kent: Noord-Korea wordt technologie-producent nummer één van de wereld en al hun gadgets en chips vinden wereldwijd gretig aftrek. Dat gaat jaren goed, totdat de knop omgaat en het gebeurt: alle elektronica houdt op met werken, Amerika gaat zo’n beetje terug naar de steentijd, het volk relt en Noord-Korea stuurt hulp, die al snel meer richting bezettingsmacht gaat. Het land is verdeeld, mensen willen in opstand komen maar het is eigenlijk niet meer te doen. Tijd voor een guerrilla-oorlog dus, gesitueerd in Philadelphia, en drie keer raden wie daar instrumentaal in gaat zijn?

De DC Daily van 31 mei 2016

In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 31 mei 2016.

Haatboodschappen binnen 24 uur verwijderen?

De Europese Commissie heeft dinsdag samen met Google, Microsoft, YouTube en Facebook een Europese gedragscode ontwikkeld die moet helpen bij het bestrijden van illegale vormen van haatzaaierij op internet. Deze vier bedrijven willen geweld verbieden en binnen 24 uur behandelen en verwijderen. De bedrijven beloven ook dat ze zullen communiceren dat dit soort uitingen in strijd zijn met de regels.

haatboodschappen

De glazen bol van de media: wie wint het EK 2016? [infographic]

Het EK van 2016 in Frankrijk gaat de komende tijd het sportnieuws beheersen, of we dat nou leuk vinden of niet. Hoe jammer het is dat Oranje daar niet bij is, zal ik hier niet blijven inwrijven. Het is al erg genoeg allemaal. Zeker nu we zien hoe sommige media al beginnen met warmlopen naar […]

Het bericht De glazen bol van de media: wie wint het EK 2016? [infographic] verscheen eerst op Frankwatching.

Over Empowermint en 5 andere Marcom-topics die je gemist hebt

Over Empowermint en 5 andere Marcom-topics die je gemist hebt

Met zo’n 25 gespecialiseerde communities in de achterban lezen en bediscussiëren we hier op het Ministerie van Marketing soms het meest exotische marketingnieuws en de achtergronden bij het nieuws of de opinies óver dat nieuws. Niet alles, wel veel. Vorige maand beloofde ik er maandelijks vijf topics uit te lichten die misschien bij u onder de radar door vlogen. Je moet tenslotte niet alles willen weten, maar sommige dingen wil je ook niet missen. Old Skool bloggen dus. 


Lees meer over: Over Empowermint en 5 andere Marcom-topics die je gemist hebt.

Docenten opgelet! Alles over het Marketingfacts Jaarboek in het hoger onderwijs

Docenten opgelet! Alles over het Marketingfacts Jaarboek in het hoger onderwijs

Het Marketingfacts Jaarboek is het meest complete handboek over online marketing in Nederland. Alle facetten worden in het boek behandeld: van analytics tot zoekmachinemarketing, en van advertising tot social media. Inmiddels zijn er al veel hogescholen en universiteiten die dit studieboek inzetten voor hun marketing- en communicatieopleidingen. 

 


Lees meer over: Docenten opgelet! Alles over het Marketingfacts Jaarboek in het hoger onderwijs.

Google Street View: nieuwe functies & leen een 360 graden camera

Wil jij jouw winkel, bedrijf of pand graag toevoegen aan Google Street View? Dan biedt Google jou nu de mogelijkheid om een 360 graden camera te lenen.

Ze gaan namelijk het Google Street View Camera Loan-programma uitbreiden naar Nederland zodat we ook hier 360 graden camera’s van Ricoh en Samsung in bruikleen kunnen nemen om beelden te schieten van unieke locaties. Deze panoramafoto’s zijn direct via de Street View-app op Google Maps te publiceren.

500.000

De virtuele tours in Street View maken de zoektocht naar dat perfecte restaurant voor je verjaardag, een Bed & Breakfast voor een lang weekendje weg of gewoon een goed koffietentje bij jou in de buurt, een stuk eenvoudiger.

Inmiddels zijn er al meer dan 500.000 virtuele tours door bedrijfspanden aan Street View en Google Maps toegevoegd.

street-view

Page generated in 1.717 seconds. Stats plugin by www.blog.ca