Top Names E-learning special: “Er kan al zoveel meer dan nu gebeurt”

Top Names E-learning special: “Er kan al zoveel meer dan nu gebeurt”

Het onlangs verschenen boek ‘E-Learning. Trends en ontwikkelingen‘ van blogger Wilfred Rubens vormde voor Top Names de aanleiding om een zogenoemde Google Hangout te organiseren. Dus niet de gebruikelijke uitzending met een gast in de studio, maar een online ronde tafel gesprek met vier gasten in de hangout. Schrijver/blogger Wilfred Rubens, geschiedenisdocent Jelmer Evers, onderwijs consultant Karin Winters en ex-docent en adviseur Willem Karssenberg spraken onder leiding van Erwin Blom over de stand van zaken met betrekking tot e-learning. Technisch kan er inmiddels heel veel,  maar in de praktijk van alle dag gebeurt er vaak nog weinig. Over het gapende gat tussen mogelijkheden en praktijk.


Lees meer over: Top Names E-learning special: “Er kan al zoveel meer dan nu gebeurt”.

Page generated in 1,169 seconds. Stats plugin by www.blog.ca